• Logo en huisstijl ontwerp Optido
 • Logo en huisstijl ontwerp Van Laanen Technical Services
 • Logo en huisstijl ontwerp Weservit
 • Logo en huisstijl ontwerp JeugdProfs
 • Logo en huisstijl ontwerpen voor diverse opdrachtgevers
 • Ontwerp logo en huisstijl Vicarus
 • Logo en huisstijl ontwerpen voor Challenge Next
 • Ontwerp logo en huisstijl Stam Betontechniek
 • Logo en huisstijl ontwerpen voor Avado Logistics
 • Logo en huisstijl ontwerpen voor ProcesZo
 • Ontwerp logo en huisstijl Perfective Support
 • Ontwerp logo en huisstijl voor E-Xcellence
 • Logo en huisstijl ontwerp IVHO
 • Logo en huisstijl ontwerpen BetonPro Betonrenovatie
 • Huisstijl ontwerpen De Vergunningenshop
 • Ontwerp logo en huisstijl Hans Haan Fotografie

FAQ: Veel gestelde vragen over logo en huisstijl ontwerp

Het ontwerp van een logo en huisstijl voor uw organisatie brengt wellicht de nodige vragen met zich mee. Hieronder een verzameling van veel voorkomende vragen, met daaronder onze antwoorden. Heeft u andere vragen? Bel ons gerust: 0591 - 22 08 17.

Hoe lang duurt het voordat mijn logo ontwerp klaar is?
Gemiddeld is de doorlooptijd van een logo ontwerp 1 tot 2 weken. Aangezien het ontwerpen van een logo een creatief proces is, kunnen we niet exact aangeven hoe lang het zal duren voor uw logo klaar is. Heeft u met spoed een logo ontwerp nodig? Ook dan zijn er natuurlijk altijd mogelijkheden om u van dienst te zijn!

Hoe krijg ik een logo aangeleverd?
MeijerMedia levert uw logo in alle gangbare bestandsformaten, zoals: EPS, AI, PDF, JPG, GIF en PNG. EPS en AI zijn zogenaamde vectorbestanden, die u zonder kwaliteitsverlies oneindig kunt vergroten. Ook ontvangt u de in het logo gebruikte lettertypen digitaal. Mocht u in de toekomst andere bestandsformaten nodig hebben, dan leveren wij die met plezier kosteloos aan.

Wordt het logo mijn eigendom?
Ja. Na betaling van de factuur mag u zich trotse eigenaar van het opgeleverde logo noemen. U mag het logo dan ook volledig en naar eigen wens en inzicht gebruiken, voor verschillende doeleinden. Het is úw logo!

Is het ontwerp van mijn logo uniek?
Ja, wij ontwerpen altijd een uniek en onderscheidend logo voor uw bedrijf. We maken dan ook geen gebruik van bestaand stockmateriaal of clipart.

Hoeveel conceptvoorstellen ontvang ik?
In eerste instantie sturen we meestal 6 tot 8 conceptvoorstellen. Afhankelijk van uw feedback bepalen we of we kunnen voortborduren op één van deze concepten, of dat we wellicht meer concepten moeten presenteren. Er zit dus geen limiet aan het aantal logo-voorstellen. Wij gaan door totdat u tevreden bent!

Wanneer betaal ik voor mijn logo en huisstijl ontwerpen?
Pas wanneer u volledig tevreden bent met het resultaat van het ontwerp, ontvangt u de factuur. Dit betekent: geen risico's, maar 100% tevredenheidsgarantie!

Kunnen jullie ook het bedrukken van mijn huisstijl verzorgen?
Jazeker! Naast het ontwerp, verzorgen we voor het grootste deel van onze opdrachtgevers ook kwalitatief zakelijk drukwerk.

Ik heb zelf al een idee voor een logo ontwerp. Scheelt dit in de kosten?
Jazeker. Het komt regelmatig voor dat een opdrachtgever zelf al specifieke ideeën heeft voor een logo, maar niet over de kennis en know-how beschikt om dit idee uit te werken tot een professioneel logo. In dat geval kunnen wij meteen de focus leggen op dit specifieke concept. Minder (denk)werk voor ons, minder kosten voor u!

Ik heb al een logo, maar deze is sterk verouderd.
Naast het ontwerpen van nieuwe logo's, verzorgen we ook regelmatig een 'restyling' van een logo of huisstijl. We maken een fris en eigentijds logo, met behoud van herkenbare elementen. Eventueel zorgen we ook voor een bijpassende huisstijl, zodat u weer jaren vooruit kunt.

Uw logo en huisstijl laten ontwerpen door MeijerMedia? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem contact op voor meer informatie.

Meer informatie of een vrijblijvende offerte?


Bel 0591-220817 of vul onderstaand formulier in
voor meer informatie, advies of een vrijblijvende offerte.

Bedankt voor uw interesse!

Uw aanvraag is succesvol verzonden.
We nemen spoedig contact met u op om uw aanvraag te bespreken.